Conanista spinoffannut punapääsoturitar pääsee vihdoin tuotantohelvetistä?

On kulunut jo 30 vuotta tanskalaisen Brigitte Nielsenin tähdittämän Red Sonjan ensi-illasta. Alunperinhän Red Sonja luotiin Conanin naispuoliseksi vastineeksi, mutta se ei saanut aivan samanlaista vastaanottoa kuin Conan. Elokuva poikikin Nielsenille huonoimman näyttelijättären Razzie-palkinnon. Jopa itse Arnold Schwarzenegger vieraili elokuvassa, vaikka ei kuitenkaan Conania esittänyt.

Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) oli alunperin uusioversion johdossa, jonka päärooliin oli pestattu Rose McGowan (Planet Terror, Death Proof). McGowan vaihtui kuitenkin jossain vaiheessa Megan Foxiin (Transformers, Jennifer’s Body) ja Simon West (Con Air – Lento vapauteen, The Expendables 2), siirtyi Rodriguezin tilalle. Lopulta Amber Heardin (Zombieland, Pineapple Express) huhuttiin olevan leffan punapäinen taistelijatar.

Nyt kaikki on taas pyyhitty puhtaaksi, sillä ainoastaan käsikirjoittajana toimiva, täysin tuntematon Christopher Cosmos näyttäisi olevan tuotannossa enää mukana. Saapa nähdä mitä tästäkin on tulee.

Alla alkuperäisen Red Sonjan traileri.

Lähde: SlashFilm

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut