Courtney Love väittää Brad Pittin hoitaneen laulajattarelle potkut ysärin kulttileffasta

Mielenkiintoinen tarina menneisyydestä.

29.12.2022 15:31

Hole-bändin keulahahmo, edesmenneen Kurt Cobainin entinen vaimo ja näyttelijänäkin tunnettu Courtney Love paljasti WTF with Marc Maron -podcastissa, että hänet oli pestattu David Fincherin ohjaamaan Fight Clubiin (1999).

Love seurusteli noihin aikoihin elokuvassa nähtävän Edward Nortonin kanssa.

Loven mukaan elokuvan toinen tähti, Brad Pitt, hoiti laulajattarelle potkut, koska Pitt ja ohjaaja Gus Van Sant halusivat tehdä Cobain-elokuvaa samaan aikaan, eikä Love suostunut siihen.

– He soittivat minulle ja helvetin portit aukesivat. He kertoivat haluavansa tehdä elokuvan Kurtista. Olen edelleenkin vihainen itselleni, kun en antanut heidän tehdä sitä ja vasta myöhemmin antaa heidän kuulla kunniansa. Räjähdin nimittäin, Hole kertoo.

– Edward tuli myöhemmin kotiin ja alkoi nyyhkimään. Hän kertoi minulle, ettei hänellä ole valtaa tällaisen suhteen. Sitten Fincher soitti minulle. Tiesin heti, että se on hän. Fincher antoi minulle potkut, koska en antanut Bradin näytellä Kurtia.

58-vuotias Hole ei ole katsonut Fight Clubia, mutta pitää hänet korvannutta Helena Bonham Carteria nerona.

Love ei ole myöskään antanut anteeksi, vaikka Pitt on halunnut jo vuosikausien ajan tehdä Cobainista dokumenttielokuvaa tuotantoyhtiönsä Plan B:n kautta.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa