Daniel Craig kiistää huhutun cameo-roolin tulevassa Star Warsissa: ”Miksi ihmeessä vaivautuisin sellaiseen?”

16.7.2015 18:10

James Bond -tähti Daniel Craigin on spekuloitu vilahtavan tulevassa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa aina siitä lähtien, kun näyttelijä-koomikko Simon Pegg möläytti aiemmin keväällä toimittajille Craigin esittävän leffassa Imperiumin iskujoukkojen sotilasta.

”Daniel Craig, hän on yksi stormtroopereista…hetkinen, minun ei olisi pitänyt sanoa tuota!” Peggin kerrotaan sanoneen The Sun -lehdelle toukokuussa.

Peggin sanomisista käynnistyi huhumylly, jonka mukaan Craig olisi siis tehnyt elokuvassa repliikittömän cameo-roolin valkoiseen haarniskaan ja kasvot peittävään kypärään sonnustautuneena stormtrooperina. Huhuille yritettiin saada lisäpontta siitä seikasta, että sekä tulevaa Bond-elokuvaa Spectreä että Star Wars: The Force Awakensia kuvattiin samaan aikaan alkuvuodesta Pinewoodin studioilla Isossa-Britanniassa.

Nyt Daniel Craig on kuitenkin ampunut nuo huhut alas ja kiistänyt Entertainment Weeklyn haastattelussa jyrkästi minkäänlaisen Star Wars -cameon tapahtuneen.

”Miksi minä koskaan vaivautuisin tekemään jotakin sellaista? Ei helvetti soikoon. Pffft. Olisin joku statisti toisessa leffassa?” Craig sanoi Entertainment Weeklylle.

Simon Peggin aikaisemmat kommentit Craig kuittasi pötypuheeksi tai Peggin mahdolliseksi yritykseksi naruttaa toimittajia.

”Kysykää Simon Peggiltä. Hän selvästi tietää asiasta paljon enemmän kuin minä. Hän on varmaankin vain kateellinen, koska ei päässyt itse mukaan Star Warsiin. Hänellä on jotain ongelmia J.J:n (Abrams) kanssa, mutta en tiedä mistä helvetistä siinä on kyse. Teidän pitää kysyä Simonilta”, Craig sanoi.

Haastattelussa ei käy ilmi, kuinka kieli poskella Craig oli Pegg-kommenttinsa sanonut, mutta se fakta Craigilta on ainakin mennyt ohi, että Simon Pegg itse asiassa on oikeasti mukana Star Wars: The Force Awakensissa: Pegg on listattu leffan näyttelijäkrediiteissä nimeämättömään rooliin.

J.J. Abramsin ohjaama Star Wars: The Force Awakens saa ensi-iltansa 18. joulukuuta. Daniel Craig sen sijaan nähdään varmuudella valkokankaalla ainakin 6. marraskuuta teattereihin saapuvassa Spectressä.

Lähde: Entertainment Weekly

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa