Danny DeVito haluaisi palata Pingviinin rooliin Tim Burtonin ohjauksessa – Ja tuoda Michael Keatonin ja Michelle Pfeifferin mukanaan

Batman – paluu

Olisi hienoa nähdä tämä paluu juurille.

Näyttelijälegenda Danny DeVito antoi haastattelun Forbesille, jossa kertoo intohimostaan Batman-sarjan Pingviiniä kohtaan. Hän näytteli Tim Burtonin Batman – paluu -elokuvassa pahista vuonna 1992.

”Minusta tuntuu, että ei ole poissuljettua, että Pingviini tekisi paluun joku päivä, mutta se kaikki riippuu Timistä, haluaako hän tehdä sen”, DeVito sanoo. ”Haluaisin sanoa, että se mahdollisuus on olemassa, koska emme ole kuolleita vielä. Voisimme tehdä jatkoa sille mitä teimme, koska se oli loistava elokuva. He antoivat minulle mahdollisuuden ja olen siitä hyvin kiitollinen”, DeVito myöntää.

Elokuvassa nähtiin Michael Keaton Batmanin roolissa. Keaton palaa rooliin myöhemmin ensi-iltansa saavassa The Flash -elokuvassa. Mahdollinen jatko mahdollistaisi myös Michelle Pfeifferin paluun Kissanaisen rooliin.

”Haluaisinko palata siihen rooliin? Miksi ei! Se oli hyvää aikaa minulle”, näyttelijä sanoo. Hän ei ollut vielä Forbesin haastattelun aikaan nähnyt uutta The Batmania, mutta sanoi odottavansa sitä. ”Rakastan Colin Farrellia. Hän on yksi lempinäyttelijöistäni. En malta odottaa!”

DeVito kirjoitti vastikään sarjakuvan, joka rakentuu Pingviinin ympärille. DeVito palaa seuraavaksi yhteen Arnold Schwarzeneggerin kanssa Identtiset kolmoset -elokuvassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut