David Duchovny pohti löytyykö Salaiset kansiot -sarjan syvin olemus vielä

Niinkuin useimmat varmaan jo tietävätkin, Salaiset kansiot palaa ruutuun. David Duchovny on nyt hiukan kommentoinut tulevaa kuusiosaista sarjaa.

”On kulunut jo tovi aikaa siitä, kun viimeksi näyttelin Mulderia, joten tulee varmastikin olemaan outoa muutaman ensimmäisen päivän”, näyttelijä arvioi Time-lehdelle. Tähti kertoi myös, että ehdotti toista pääosaa esittävälle Gillian Andersonille ja sarjan luojalle Chris Carterille, että ”Voisimme vain tehdä 6-tuntisen elokuvan.” Mies ei tietenkään ollut ihan tosissaan.

Duchovny mietiskeli myös sarjan ”ytimen” löytymistä. ”Voimme kaikki katsoa toisiamme ja kysyä ’Onko tämä se sarja?'” Duchovny pohti, lisäten: ”Me löydämme sen. Ei tarvitse kuin rentoutua ja antaa sen tapahtua.”

On mennyt 13 vuotta siitä, kun sarja poistui ruudusta. Paljon ei välttämättä ole kuitenkaan muuttunut Salaisten kansioiden maailmassa – ”Aikaa on tietenkin kulunut, hahmot tulevat olemaan vanhempia ja kaikki asiat, jotka luonnollisesti muuttuvat, tulevat muuttumaan”, Duchovny totesi. Hänen mielestään sarja tulee loppujen lopuksi olemaan kuitenkin ”se sama.”

David Duchovny on tehnyt Salaisten kansioiden jälkeen muun muassa seitsemän kautta suosittua Californication -sarjaa. Kuvaukset Gillian Andersonin ja muun vanhan tutun poppoon kanssa alkavat tänä kesänä.

Kuva: X-Files – Usko koetuksella

Lähde: Time

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut