DC:llä jättimäinen vuoto: paljastuiko tulevista supersankarielokuvista suuria salaisuuksia?

Eräs Reddit-käyttäjä väittää, että hänellä on pääsy DC-elokuvauniversumin suunnitelmiin, joista osan piti paljastua vasta huomisessa DC All Access -tapahtumassa. Reddit-juttu on nyt jo poistettu, mutta ScreenGeekin toimitus sai viestin napattua talteen.

Ei varmaankaan tarvitse edes varoittaa, että kaikki alla oleva joko on tai ei ole totta. Mukana on hirmuinen määrä spoilereita, joten lue ne omalla vastuulla.

Man of Steel 2:n pääpahis on Brainiac. Brainiacin luo Jesse Eisenbergin näyttelemä Lex Luthor, joka käyttää alieneiden teknologiaa hieman väärin. Huhu kertoo myös, että elokuvassa esitellään Supergirl ja/tai Superboy. Ohjaajaksi haetaan J.J. Abramsin ja Duncan Jonesin kaltaisia nimiä. Leffan ensi-ilta on vuonna 2020.

Justice Leaguen pääpahis on Steppenwolf. Lex Luthor auttaa Steppenwolfia saapumaan maahan, jotta pääsisi käsiksi avaruusteknologiaan. Lex yrittää edelleenkin kääntää kansan supersankareita vastaan.

Henry Cavill on edelleen Superman. Herättyään henkiin, hänellä on parta, pitkä tukka, musta asu ja laiha kuin mikä. Hiljalleen Teräsmies tietenkin kerää voimiansa takaisin auringon valon avulla.

Eräässä kohtauksessa Jared Leton Jokeri Margot Robbien Harley Quinn nähdään harjoittamassa pahuuksiaan. Kaksikko odottaa Batmania paikalle, mutta koko Justice League saapuu kuitenkin kuvioihin. Oletettavissa on komediallinen ”holy shit” -kohtaus.

Suuri yllätys on Green Lanternin ilmestyminen Justice Leaguen lopussa, ehkä lopputekstikohtauksessa. DC:hän on paljastanut, että Green Lantern Corps -elokuva on suunnitelmissa, jopa jo vuoteen 2020 mennessä.

Suurin osa DC-faneista oletti, että Steppenwolfin esiintyminen Justice Leaguessa tarkoittaa sitä, että Darkseid nähtäisiin Justice League 2:ssa. Nyt ilmestyneessä vuodossa paljastetaan, että Darkseidillä mahdollisesti vain kiusoitellaan JL:n lopputeksteissä. Darkseidin tulo vielä kokonaan auki, ja koko JL2:n ensi-ilta on siirtynyt vuoteen 2019, sillä sitä ennen nähdään Justice League Dark. DC on ilmeisesti huolissaan, että Darkseidiä ruvetaan vertailemaan Marvelin Thanosiin.

Jos Darkseid hyllytetään, silloin Injustice League, Crime Syndicate ja The Society ovat hyviä kandidaatteja kakkososan pahissakiksi. Tower of Babel -tarinan juoni on myös mahdollisesti suunnitelmissa.

Teen Titan -elokuva on myös tekeillä. Sen pääpahis on Deathstroke (Joe Manganiello). Cyborg ei taas ole mukana elokuvassa, koska hahmoa käytetään The Flashissä. Nightwing taas liitetään Teinititaanien mukana DCEU:hun.

James Wanin ohjaaman Aquamanin pääpahis on edelleenkin Black Manta, ja vuodon mukaan hahmo on jonkinlainen Darth Vader -tyyppi, jonka ulkoasu ja ääni luovat hahmon uhkaavuuden.

Aqualad on ilmeisesti myös elokuvassa ja taistelee Aquamanin rinnalla. Kaksikko taistelee loppumatsissa rinta rinnan Black Mantan armeijaa vastaan.

The Rogues on The Flashin pääpahissakki. Joukon pomoa, Captain Coldia, kutsutaan erityisen karmivaksi. Hänellä on päällään samanlainen mekaaninen puku kuin sarjiksissa.

Luke Evansia
on yritetty palkata näyttelemään Sinestroa Green Lanterniin. Rob Lowe halutaan DCEU:n pahikseksi, erityisesti The Flash -elokuvaan. Misha Collinsille, Channing Tatumille, Milo Ventimiglialle, Steven Yeunille ja Jake Gyllenhaalille on tarjottu rooleja DC-universumista. Myös Emily Bluntille, Rosamund Pikelle, Alexandria Daddariolle ja Jessica Chastainille on tarjottu rooleja. Suicide Squad 2:ssa saattaa olla kokonaan uusi näyttelijäkaarti, David Ayer tuskin ohjaa sen.

Nyt jännitetään oliko tämä vuoto todellinen. Huomennahan se selviää.

Lähde: Cinema Blend, ScreenGeek

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut