DC:n pomo ihastui ikihyviksi näyttelijättäreen – hehkuttaa tulevaa supersankarileffaa

DC Entertainmentin pomo Diane Nelson kehuu Batman v Superman -ohjaaja Zack Snyderin roolitustaitoja. Hänen mukaansa Snyder on onnistunut löytämään täydelliset näyttelijät DC:n viittasankarien ja rosvojen rooleihin.

Nelson oli jo alkujaan Wonder Woman -fani, ja israelilaisnäyttelijätär Gal Gadot on kuulemma kuin tämän supersankarin ruumiillistuma. Gadotissa on Nelsonin mukaan atleettisuutta ja voima, mutta myös paljon tietynlaista tinkimättömyyttä. Hän on äiti ja vaimo. Ja hän myös välittää hahmosta todella paljon.

DC:n pomo hehkuttaa myös Wonder Womanin ohjaajaa Patti Jenkinsiä. Jenkins on ensimmäinen ison budjetin sarjakuvaelokuvan naisohjaaja.

”Pattyllä oli hahmosta heti oikeanlainen näkemys, sillä hahmo merkitsee hänelle paljon. Hän ymmärsi heti alussa, minkälainen Wonder Woman on”, Nelson kertoo.

”Näemme kuinka Wonder Woman ja (hänen alter egonsa) Diana Prince lähtevät Paradise Islandilta, Themyscirasta. Näemme, kuinka hän oppii tämän uuden maailman tavat. Maailman, josta on kuullut vain taruja. Elokuva on toiveikas, mutta toiminta potkii perseelle”, Nelson jatkaa.

Wonder Womanin ensi-iltaa saamme odottaa ensi kesään asti.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut