De Niron ja Stallonen yhteinen nyrkkeilyleffa koki täystyrmäyksen lippukassoilla

Hobitti: Smaugin autioittama maa jatkaa menestystään Pohjois-Amerikan lippukassoilla myös joulunpyhien jälkeen. Hobitti 2 oli kolmatta viikonloppua peräkkäin listaykkönen. Sen viikonlopun tuotto oli noin 30 miljoonaa dollaria. Kokonaistuotto Pohjois-Amerikassa kasvoi hieman yli 190 miljoonaan.

Kakkoseksi sijoittui Disneyn menestysanimaatio Frozen vajaalla 29 miljoonalla dollarilla, mikä on huipputulos kuudentena viikonloppuna. Vain James Cameronin Avatar on pystynyt parempaan kuudentena viikonloppunaan. Tätä vauhtia Frozen uhkaa jopa Lion Kingin asemaa Disneyn tuottoisimpana elokuvana.

Myös David O. Russellin American Hustle ja joulupäivänä teattereihin tullut Martin Scorsesen Wolf of Wall Street tekivät hyvät tulokset. Molemmat myivät viikonloppuna lippuja vajaan 20 miljoonan dollarin edestä.

Flopeiksi osoittautuivat Keanu Reevesin samuraileffa 47 Ronin ja Sylvester Stallonen ja Robert De Niron yhteinen elokuva Legendat kehissä (Grudge Match), jotka tulivat joulupäivänä teattereihin.

47 Ronin tuotti viikonloppuna vain vajaat 10 miljoonaa dollaria. Viiden päivän tuotto on vain noin 20 miljoonaa, mikä on katastrofaalinen tulos. Elokuvan on arvioitu tuottavan ainakin 175 miljoonan dollarin tappiot.

Legendat kehissä sai yleisöltä täystyrmäyksen. Stallonen ja De Niron nyrkkeilyleffa ei mahtunut edes kymmenen katsotuimman leffan joukkoon. Viikonlopun tuotto jäi vähän yli 7 miljoonaan dollariin ja viiden päivän kokonaistuotto 13,4 miljoonaan, mikä ei lupaa hyvää 40 miljoonan dollarin elokuvalle.

Lähde: Hollywood Reporter

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut