Deadpool murskaa monenlaisia viikonloppuennätyksiä järisyttävällä tuloksellaan

Deadpool suorastaan murhaa ennätyksiä Yhdysvalloissa. Ryan Reynoldsin tähdittämä elokuva tienasi kolmessa päivässä 135 miljoonaa dollaria 3 558 teatterissa. Uusi lukema murskasi Fifty Shades of Greyn hallussa olleen helmikuun ensi-iltaviikonloppuennätyksen, joka oli 85,1 miljoonaa dollaria. Deadpool pilkkoi myös pieniksi palasiksi Fifty Shaden ystävänpäivä-/Presidentin päivä -nelipäiväisen viikonlopun ennätyksen, joka oli 93 miljoonaa. Century Fox uskoo Deadpoolin rikkovan 150 miljoonan dollarin rajan viikonlopun aikana.

Deadpool on myös kaikkien aikojen eniten tienannut R-ikäluokituksen (K-17) saanut ensi-iltaelokuva. The Matrix Reloaded piti aikaisempaa ennätystä, joka oli 91,7 miljoonaa. Punanuttuinen rääväsuu tuhosi myös 300-elokuvan hallitseman eniten tienanneen R-luokituksen saaneen sarjakuva-adaptaation ennätyksen, joka oli 70,8 miljoonaa. Deadpool on samalla myös Century Foxin historian suurin avaaja, aikaisempaa ennätystä hallitsi Star Wars: Episodi III – Sithin kosto 108,4:llä miljoonalla dollarilla.

Deadpool murjoo myös kansainväliset markkinat. Elokuva nettosi noin 125 miljoonaa maailmanlaajuisesti, joten se on tienannut ensi-iltaviikonloppunaan jo hurjat 260 miljoonaa dollaria.

Kiinassa Deadpoolia ei ainakaan tällaisenaan nähdä, joten jos leffa joskus saadaan leikattua ja sensuroitua sikäläiseen makuun sopivaksi, tulee se varmasti menestymään myös siellä.

Dakota Johnsonin ja Rebel Wilsonin sinkkudraama How to Be Single on tienaamassa 21 miljoonaa dollaria ja täydelliseksi flopiksi uumoiltu Zoolander 2 on nettoamassa vain 18 miljoonaa viikonlopun aikana. Coenin veljesten uusi komedia Hail, Caesar! ei ole myöskään saanut jalkoja alleen, ja sen uskotaan tienaavan vain vaatimattomat 22,3 miljoonaa dollaria tänä viikonloppuna.

Star Wars: The Force Awakensin tajuttomat lukemat vain kasvavat kasvamistaan. Fanisuosikki on nyt tienannut 2 miljardia 26 miljoonaa maailmanlaajuisesti.

YouTube video

Lähde: Coming Soon

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut