Deadwood-elokuvaa odotetaan kieli pitkällä – onnistuuko vihdoinkin, mitä sanoo tähti?

Yli kymmenen vuotta sitten loppunut HBO:n kehuttu länkkärisarja saattaa vihdoinkin saada kauan toivottua jatkoa tarinalleen, mutta helppoa se ei tule olemaan.

23.3.2018 17:56

Siitä asti, kun amerikkalaissarja Deadwood loppui vuonna 2006, on tarinalle odotettu ja toivottu jatkoa. Alun perin sarja olisi ilmeisesti haluttu lopettaa tv-elokuvaan tai lyhyeen neljänteen kauteen, mutta sarja jäi lopulta vain kolmen kauden pituiseksi.

1870-luvun lopun Amerikkaan sijoittuva Deadwood voitti lukuisia palkintoja, ja siitä pitivät sekä kriitikot että katsojat.

Jo pari vuotta on huhuttu Deadwoodin palaavan elokuvan merkeissä, ja nyt vaikuttaa siltä, että asiat etenevät. Jo viime vuonna sarjan luoja David Milch kertoi antaneensa HBO:lle elokuvan käsikirjoituksen, ja HBO:n johto puolestaan kehui käsikirjoitusta mahtavaksi. Tammikuussa HBO:lta kerrottiin elokuvan kuvauksia suunniteltavan ensi syksylle.

Eilen yksi sarjan päätähdistä Timothy Olyphant kertoi radiohaastattelussa elokuvan toteutumisen olevan lähempänä kuin koskaan mutta silti hyvin haasteellista:

– On todella vaikeaa saada ihmiset yhteen yhden iltapäivän pituisiin grillijuhliin, saati sitten saada ihmiset yhteen tuotantoa varten, joka kestää kuukauden tai kaksi.

Ainakin yksi henkilömuutos tulevaan elokuvaan on luvassa: Cy Tolliveria sarjassa esittänyt Powers Boothe kuoli viime keväänä.

 

Lähde: The Rich Eisen Show.

Lisää luettavaa