Drew Barrymore toivoo että voisi muuttaa menneisyytensä – oli ensimmäisen kerran rappiolla 10-vuotiaana

3.9.2015 21:48

Kolme kertaa naimisissa ollut Hollywood-tähti ja Steven Spielbergin kummilapsi Drew Barrymore otti huumeita ensimmäisen kerran jo 10-vuotiaana. Sen jälkeen Barrymoren elämässä on riittänyt vieroitusjaksoja ja villejä aikoja.

Ensimmäinen hoitojakso tähdellä oli 13-vuotiaana. Näyttelijä toivoo, että voisi vaihtaa melkein kaiken menneisyydessään mutta arvostaa kuitenkin virheitään, koska Barrymoren mielestä ne tekevät hänestä sen henkilön, joka hän on tänä päivänä.

39-vuotias tähti on tyytyväinen, että kävi ”kokeilevan vaiheensa” läpi 90-luvulla, eikä nykymaailmassa, kun kaikki on vielä pahempaa. Barrymore viitannee monenlaisiin erikoisiin ja hengenvaarallisiin huumeisiin, joita on nykypäivänä tarjolla.

– Useimmat käyvät ”kokeilevan vaiheen” läpi elämässään, mutta se ei ole julkista, Barrymore uskoo.

– Minun täytyi opetella moni läksy itsekseni. Mutta en ollut koskaan paha ihminen, en koskaan vahingoittanut ketään.

E.T. -elokuvasta 6-vuotiaana tähteyteen ponnahtanut näyttelijä sanoo, että hänet tunnistetaan joka paikassa ja ihmiset lähestyvät häntä kuin vanhaa tuttua, mutta hyväksyy sen osaksi julkisuutta. Vuonna 1995 Barrymore perusti Flower Films -nimisen tuotantoyhtiön, jonka jälkeen hänen elämänsä alkoi kehittyä parempaan suuntaan.

Kuva: Lomapainajainen

Lähde: Xposé, Biography

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa