Dwayne ”The Rock” Johnsonille tehtiin rintojen pienennysleikkaus – outoja faktoja joita et tiennyt tähdestä

Dwayne ”The Rock” Johnson on noussut vapaapainijasta yhdeksi Hollywoodin suurimmista tähdistä. Thrillist-sivusto kokosi mielenkiintoisesta elokuvatähdestä outojen faktojen kokoelman.

Alla on kohokohdat.

Johnsonia luultiin teini-ikäisenä peitetehtävissä olevaksi poliisiksi

Johnson oli jo teini-ikäisenä aikamoinen korsto, joka erottui muiden teinien joukosta. Johnsonin luokkatoverit luulivat hänen olevan peitetehtävissä oleva huumepoliisi 21 Jump Street -tyyliin.

Johnson syö päivässä hullun määrän ruokaa

Johnson treenaa sen verran, että hän joutuu syömään seitsemän ateriaa päivässä.

Johnsonille tehtiin rintojen pienennysleikkaus

Johnson päätti siirtyä vapaapainijasta täysiaikaiseksi näyttelijäksi. Hän halusi näyttää enemmän näyttelijältä kuin painijalta, joten hän meni rintojen pienennysleikkaukseen näyttääkseen vähemmän lihaksikkaalta.

Johnsonilla on vihkimislupa

Johnson on monien taitojen mies. Hänellä on vihkimislupa Kaliforniassa, joten periaatteessa Johnson voisi vihkiä sinut häissäsi, jos ne pidettäisiin Yhdysvalloissa.

Johnson vaihtoi agenttia tehtyään Hammaskeiju-elokuvan

Tehtyään vuonna 2010 ilmestyneen Hammaskeiju-elokuvan Johnson päätti vaihtaa agenttia. Johnson ei pitänyt uransa suunnasta näyteltyään useissa perhe-elokuvissa, joten muutoksia oli tehtävä. Tämä oli varmasti hyvä ratkaisu.

Johnsonin jokaisella hahmolla on erilainen tuoksu

Jokaiselle hahmolleen Johnson valitsee oman hajuveden, jota käyttää kuvauksien ajan. Esim. Fast & Furious 7 -elokuvan Hobbsia varten Johnson voiteli itsensä vauvaöljyllä.

Lisää outoja faktoja Johnsonista voit lukea täältä.

Kuva: Fast & Furious 7

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut