Ei uskoisi, mutta tämä vuoden 2017 hitti nousi maailman parhaaksi elokuvaksi arvostetulla sivustolla – Kyseessä vieläpä jatko-osa

Tällä hetkellä elokuvan tuoreusprosentti on 99.

Karhuherra Paddington on vuoden 2017 jatko-osassa kotiutunut Lontooseen. Duffelitakkinen ja huopahattuinen karhu viettää Brownien luona varsin mukavaa elämää.

Lucy-tädin 100-vuotissyntymäpäivä lähestyy. Lahjaksi Paddington löytää Gruberin (Jim Broadbent) antiikkipuodista vanhan Lontoo-aiheisen ponnahduskirjan.

Koska kirja osoittautuu arvokkaaksi, päättää Paddington ryhtyä ikkunanpesijäksi. Kirjaan iskee silmänsä myös Phoenix Buchanan.

Ikääntyvän näyttelijän hohdokkaat päivät teatterilavoilla ovat vaihtuneet koiranruokamainoksiin. Hugh Grant on loistava pahisnäyttelijän roolissa.

Paul Kingin ohjaama Paddington (2014) hurmasi katsojat. Toinen osa on yhtä mukaansatempaava. Erikoistehosteet ja animointi ovat taidokkuudessaan omaa luokkaansa. Elokuvassa herää henkiin Michael Bondin luoma ja Peggy Fortnumin kuvittama Paddington-kirjojen Lontoo, lumoava satukaupunki.

Paddington 2  sai kriitikoilta ylistävät arviot. Itse asiassa niin ylistävät, että siitä tuli Rotten Tomatoes -sivuston korkeimmalle nostettu elokuva. Sen tuoreusprosentti nousi tasan sataan.

Jopa maailman parhaaksi ylistetty Citizen Kane jäi kakkoseksi, kun sen lukema putosi 99 prosenttiin yhden negatiivisen arvion löydyttyä arkistojen kätköistä.

Sittemmin myös Paddington 2 joutui luovuttamaan ykköstilansa, sillä sittemmin siitäkin ilmestyi yksi negatiivinen arvostelu. Joka tapauksessa uskomaton saavutus animaatiolle, joka on vieläpä jatko-osa.

Paddington 2 on tällä hetkellä katsottavissa ainakin seuraavista suoratoistopalveluista: Netflix, Prime Video, Elisa Viihde Viaplay, Viddla ja Ruutu Plus.

Katso traileri alta.

YouTube video