Eläinseksiä, huumaamisia, raiskauksia ja orgioita – uusi shokkidokumentti paljastaa Playboy-moguli Hugh Hefnerin pimeän puolen

Tämä se on pakkokatsottavaa.

18.1.2022 19:36

Secrets of the Playboy on tuleva dokumenttisarja, jossa päästään tutustumaan suoraan Playboy-kartanon pimeään puoleen. Tammikuun 24. ensi-iltansa amerikkalaisella A&E-kanavalla saava kymmenosainen dokumenttisarja tulee aiheuttamaan jättimäisen kohun.

Sarjassa paljastetaan, kuinka Playboy-kartanon bileet olivat pelkkä julkisivu huumeidenkäytölle, raiskauksille ja muun muassa eläinseksille.

Playboy-moguli Hugh Hefnerin entinen tyttöystävä Sondra Theodore kertoo miehen vaatineen ryhmäseksiä viidesti viikossa: ”Häntä ei pystynyt tyydyttämään. Hän halusi aina vain lisää.”

”Se oli kuin kultti. Naiset groomattiin paikalle ja heille uskoteltiin, että he ovat osa jotain suurtsa perhettä”, kertoo taas Playmate Promotionsin entinen johtaja Miki Garcia. ”Jotkut playmatet vetivät huumeista yliannostuksen. Toiset taas tekivät itsemurhan.”

Hefnerillä oli dokumentin mukaan myös ”sikailtamia”, jolloin hän pestasi paikalle rumia prostituoituja harrastamaan seksiä hänen ja kavereidensa kanssa.

Hefner piti dokumentin mukaan myös Quaaludeja, deittiraiskauslääkkeitä, aina tarjolla. Ne tunnettiin kartanossa ”jalkojen levittäjän” nimellä. Niitä pidettiin tarvittavana pahana, jotta naiset antaisivat seksiä.

Playboyn yökerhon VIP-asiakkaat saivat tehdä mitä halusivat. Dokumentissa väitetään muun muassa Soul Train -juontaja Don Corneliuksen pitäneen kahta Playboy-pupua panttivankinaan ja raiskanneen toisen heistä.

Sarjassa haastatellaan myös muun muassa Hefnerin toista entistä tyttöystävää Holly Madisonia sekä entistä ”pupuäitiä” PJ Mastenia.

Mukana on myös Linda Lovelace, Syvän kurkun tähti, joka kertoo, kuinka häntä kohdeltiin kartanossa kuin lihanpalasta. Naisen mukaan hänet pakotettiin antamaan suuseksiä saksanpaimenkoiralle samalla kun Hefner ja hänen kaverinsa seurasivat vierestä.

Hefner kuoli kartanossaan 91-vuotiaana syyskuun 27. päivä vuonna 2017.

Lue pitkä juttu Daily Mailista. Alla dokumenttisarjan traileri.

Lisää luettavaa