Elijah Wood teki perverssin paljastuksen Hollywoodista – ”Tämä on ongelma numero yksi”

Taru sormusten herrasta -elokuvistakin tuttu näyttelijä Elijah Wood väittää, että Hollywoodissa toimii pedofiilirinki ja että showbisneksen vahvat hahmot suojelevat heitä.

23.5.2016 07:54

Tähti vertaa Hollywoodin tilannetta radiojuontaja Jimmy Savilen tapaukseen Englannissa. Savilen kuoleman jälkeen vuonna 2011 sadat uhrit ovat syyttäneet häntä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

– Uhrit eivät voi puhua ääneen, toisin kuin vallassa olevat ihmiset. Se on traagista totuuden kannalta. Heidän elämänsä ovat peruuttamasti vahingoittuneet, Wood kertoi.

Näyttelijä sanoo, että hänen äitinsä suojeli häntä lapsena, mutta muita lapsinäyttelijöitä ”vaanittiin” vakituisesti Hollywoodissa järjestettävissä juhlissa. Näyttelijä Corey Feldman on kertonut, että häntä ”piiritettiin”, kun hän oli 14-vuotias.

– Hollywoodin ykkösongelma on ja tulee olemaan pedofilia. Kun olin 14 ja 15, asioita tapahtui minulle, Feldman kertoi.

– Nämä vanhemmat miehet pyörivät ympärillä kuin korppikotkat. Yritin esittää nukkuvani, jotta he jatkaisivat matkaansa, Feldman jatkoi.

Edesmennyt näyttelijä Corey Haim sanoi myös joutuneensa Hollywood-mogulin käsittelyyn, jonka nimeä hän ei paljastanut. Lapsuuden kokemukset tiettävästi johtivat hänen kuolemaansa 38-vuotiaana.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa