Elokuvateatteriketju Cinamon lähtee Triplasta – Tilalle BioRex

AOP

Tilat päivitetään kesän aikana uuteen uskoon.

BioRex Cinemas Oy aloittaa Mall of Triplan elokuvateatterin operaattorina, kertoo elokuvateatteriketjun tiedote.

Kuusisalinen elokuvateatteri BioRex Tripla avautuu yleisölle loppukesästä.

Vuonna 2019 avatussa Triplan kauppakeskuksessa sijaitseva elokuvateatteri on toiminut aiemmin Cinamon-elokuvateatteriketjun operoimana.

BioRexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola kertoo tiedotteessa, että on hienoa päästä avaamaan uusi yksikkö pääkaupunkiseudulle.

”Olemme rakentaneet määrätietoisesti teatteriketjuamme kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Nyt meille avautui loistava mahdollisuus laajentaa toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle ja Helsinkiin.”

BioRex Triplassa tulee olemaan kuusi salia, joissa on yhteensä noin 600 paikkaa. Teatteria uudistetaan kesän aikana päivittämällä kaikki elokuvateatterisalit ja aulatilat, muun muassa kaksi nykyistä salia uudistetaan premium-tasoisiksi saleiksi, joissa on laajempi ruoka- ja juomatarjoilu.

Muista uusista palvelukonsepteista kerrotaan avajaisten yhteydessä.

”Viime vuosi on ollut vaikea elokuvateatterialalle, joka on kärsinyt rajoituksista, mutta katseemme on nyt tulevassa. Koronavuonnakin olemme huomanneet, ettei asiakkaidemme palo elokuvien katseluun elokuvateattereissa ole hävinnyt minnekään, vaan elokuvia halutaan edelleen kokea oikeassa laadukkaassa ympäristössä hyvien oheispalveluiden äärellä. Siihen kysyntään me vastaamme nyt myös pääkaupunkiseudulla”, Jaakkola lisää.

Cinamon jatkaa toimintaansa Helsingissä kauppakeskus Redissä, missä se avaa teatterinsa jälleen yleisölle 11. kesäkuuta.