Elon Muskista tekeillä elämäkertaelokuva – mielenkiintoinen valinta ohjaajaksi

Elon Musk -elämäkertaelokuvan tulee tuottamaan A24.

10.11.2023 17:30

Elon Muskista kertova elämäkertaelokuva on tekeillä, kertoo muun muassa uutissivusto Variety. Tuotantoyhtiönä toimii kovassa nosteessa oleva A24, jonka tunnetuimpia elokuvia ovat esimerkiksi Everything Everywhere All at Once, The Whale ja Hereditary – pahan perintö.

Käsikirjoituksen pohjana on kirjailija Walter Isaacsonin tuore elämäkerta Muskista. Isaacsonin teos Applen perustajasta Steve Jobsista kuvattiin niin ikään elokuvaksi vuonna 2015, silloin pääosaa esitti Michael Fassbender. Varietyn tietojen mukaan Musk-kirjan filmausoikeuksista käytiin kovaa kilpailua.

Elokuvan ohjaajaksi on valittu surrealistisesta ja omintakeisesta tyylistään tunnettu Darren Aronofosky. Ohjaajan teoksia ovat muun muassa Black Swan, Unelmien sielunmessu ja viime vuoden The Whale, josta Brendan Fraser nappasi parhaan miespääosan Oscarin.

Elon Musk, 52, on paraikaa maailman rikkain henkilö. Hänet tunnetaan X, SpaceX ja Tesla -yhtiöistä. Sattumaa tai ei, lokakuun lopussa Musk kommentoi podcast-vierailun yhteydessä, ettei häntä kiinnosta, kuka häntä esittäisi potentiaalisessa elokuvassa.

Lisää luettavaa