Emilia Clarke ja Schwarzenegger kertovat Terminator Genisysin häpeällisistä alastonkohtauksistaan

Arnold Schwarzeneggerin mielestä Terminator Genisysin alastonkohtaukset olivat hauskoja ja hävettäviä. 67-vuotias supertähti tähdittää uutta Terminatoria Game of Thronesin Emilia Clarken ja Divergentistä tutun Jai Courtneyn kanssa.

Kuten tiedämme, Terminaattorien maailmassa ajassa voi matkustaa ainoastaan alastomana. Iso-Arska kertoi People Magazinelle millaista oli riisuutua näitä kohtauksia varten.

”Alastonkohtaukset olivat hävettäviä ja hauskoja”, Arska paljastaa. ”Kohtaukset johtavat hauskoihin keskusteluihin, hauskaan dialogiin, huumoriin ja kaikkeen sellaiseen. Se on väistämätöntä, sinun pitää tehdä kuten tarinassa tapahtuu. On kuitenkin kohtauksia, joissa voit peitellä itseäsi, mutta on myös tilanteita, kun et voi peitellä itseäsi. Entä sitten? En usko, että meillä kellään on mitään piiloteltavaa.”

Jostain syystä Emilia Clarke ei ole samaa mieltä: ”No mutta minullapa on muutama asia, joita yritin piilotella.”

Emilian piti tehdä myös joitakin toimintakohtauksia alasti. Alastonstunttien tekeminen olikin näyttelijättären mielestä kiehtovaa.

”Alastomana valjaissa roikkuminen oli hauskaa – ne stuntit, se oli oikein kivaa”, Emilia kikattelee. ”Se oli mielenkiintoista.”

Onneksi myös kuvastiimi sai omat naurunsa alastomista tähtinäyttelijöistä. Ohjaaja Alan Taylor muistelee:

”Meillä oli Phil Patterson -niminen taiteellinen suunnittelija, joka itsekin riisuutui puolialastomaksi aina kun meillä oli alastonkohtaus kuvattavana”, Taylor kertoo. ”Emilia kuljeskeli ympäriinsä näyttäen kauniilta, ja sitten meillä oli Phil, joka ei näyttänyt aivan niin hyvältä. A-joukkueen pelaaja!”

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut