Emilia Clarke pelkäsi saavansa potkut Game of Thronesista: ”Olin vain kauhuissani!”

HBO:n fantasiasarjan tekeminen kävi aluksi hermoille.

9.7.2017 01:01

Emilia Clarke paljasti tuoreessa haastattelussa, että hän pelkäsi saavansa potkut, kun Game of Thronesin tuotanto aloitettiin.

Clarke oli vielä täysin tuntematon näyttelijätär, kun hänet palkattiin Game of Thronesiin. Kyseessä oli Clarken ensimmäinen kunnon rooli, jonka hän oli saanut valmistuttuaan vain vähän aikaa sitten näyttelijäkoulusta.

Luonnollisesti tilanne oli varsin jännittävä. Clarke kertoi Time-lehden haastattelussa, mikä tunne hänellä oli päällimmäisenä mielessä.

– Pelko! Olin vain kauhuissani! Minä olin aidosti todella peloissani, minä olin juuri tuoreeltaan päässyt – ehkä vuoden ja vähän päälle (pois näyttelijäkoulusta) – joten olin tehnyt muutamia pieniä juttuja, mutta tämä oli ensimmäinen kunnollinen juttu, jonka ikinä olin tehnyt, Clarke totesi.

Näyttelijätärtä etenkin pelotti, että hän saisi potkut.

– Minä vain ajattelin, että hetkellä minä hyvänsä he erottaisivat minut ja että minä hetkenä hyvänsä he olisivat todenneet: ”Vitsailimme, ota peruukki pois”.

Nykyään Clarke ei enää pelkää erottamista, mutta silti kuvausten ensimmäinen päivä on vieläkin todella jännittävä kokemus.

Game of Thronesin seuraavaa tuotantokautta tullaan esittämään Suomessa HBO Nordicilla ja C Morella 17. heinäkuuta lähtien.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa