Enkelistä legendaariseksi DC-pahikseksi – Supernatural-tähti Misha Collins kiinnitettiin tulevaan Gotham Knights -sarjaan

Tämä täytyy ehdottomasti nähdä!

Amerikkalainen The CW -kanava on kehitellyt uutta DC-sarjaa, Gotham Knightsia, jo jonkin aikaa. Sarjasta on tilattu virallisesti pilottijakso ja nyt se on saanut myös ensimmäisen kovemman luokan näyttelijäkiinnityksensä. The CW:n aiemmasta hittisarjasta, Supernaturalista, tunnetuksi tullut Misha Collins astuu sarjassa Harvey Dentin eli Kaksinaaman rooliin.

Collins julkisti uutisen omassa sosiaalisessa mediassaan. Hän kirjoittaa humoristisesti pyytäneensä saada käyttää uudessa roolissaankin beigeä trenssitakkia (koska hän epäilee tuntevansa olonsa epämukavaksi kameran edessä ilman sitä). Tämä on suora viittaus hänen Supernatural-rooliinsa: kyseisen tyylinen takki oli hänen esittämänsä Castiel-enkelin tunnusvaatetus.

Kyseessä on Collinsin ensimmäinen fiktiivisen television rooli sitten Supernaturalin päättymisen marraskuussa 2020. Sen jälkeen hän on keskittynyt mm. puhumaan politiikasta, juontamaan ruokaohjelmaa sekä kirjoittamaan runoja. Myös Supernaturalin luoja Eric Kripke onnitteli herraa uudesta roolistaan. Collinsin moninaisen mainiot suoritukset aiemmassa sarjassaan valavat vankkaa uskoa siihen, että hän tulee suoriutumaan myös uudesta vaativasta sekä kaksijakoisesta pestistään kunnialla.

Gotham Knights ei ole osa The CW:n Arrowverseä, vaikka se DC-sarja on myöskin. Bruce Waynen murhan jälkimainingeissa hänen adoptiopoikansa solmii liittouman Gothamin roistojen jälkikasvun kanssa. Yhdessä he pyrkivät puhdistamaan oman maineensa edellä mainitusta kuolemantapauksesta ja heistä muodostuukin pian Gothamin uusi pelastajajoukko.

Sarjan muihin rooleihin on tähän mennessä kiinnitetty Olivia Rose Keegan, Navia Robinson, Oscar Morgan, Fallon Smythe ja Tyler DiChiara. Pilotin käsikirjoituksesta vastaavat Batwomanista sekä Gothamista tutut Chad FiveasJames Stoteraux ja Natalie Abrams.

Lähde: TVLine, Variety

Aiheeseen liittyvät jutut