Ennenkuulumatonta – Colin Trevorrow haluaa kuvata Star Wars episodi 9:n erikoisessa paikassa

Tähtien sodan taustavoimat tekevät töitä täyttä häkää, vaikka Star Wars: The Force Awakensin ensi-illasta on hädin tuskin kuukauttakaan. Jatkoa ajatellen onkin tärkeää löytää uusia tapoja viedä ikonista saagaa eteenpäin.

Rian Johnson (Looper, The Brothers Loom) on luvannut kuljettaa episodi 8:n tarinan jonnekin synkeään ja uhkaavaan paikkaan. Episodi 9:n ohjaaja Colin Trevorrow (Jurassic World, Safety not Guaranteed) suunnittelee taas jotain aivan muuta. Jotain suurta ja mahtavaa. Jotain megalomaanista.

THR haastatteli ohjaajaa:

”Oikea filmi synnyttää muistoja, se muistuttaa meitä lapsuudesta. En voisi edes kuvitella Star Warsin kuvaamista muulle kuin oikealle filmille. Kysyinkin olisiko mahdollista nousta avaruuteen kuvaamaan Star Wars IMAX-filmille? En ole vielä saanut vastausta, mutta avaruudessa on kyllä aiemmin kuvattu IMAX:illa!” hihkuu ohjaaja Trevorrow.

Eikö olisi mahtava idea? Tähtien sota oikeassa avaruudessa. Jos tämä mahdottomalta kuulostava idea toteutettaisiin edes osittain, tulisi se avaamaan huomattavan määrän ovia koko elokuvateollisuudelle.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut