Ensi kertaa Suomen tv:ssä: Bruce Willis vetonaulana yhden tähden kökköilyssä, joka on katsojalle silkka painajainen

IMDb-arvosana 4,0.

28.1.2023 06:30

Puerto Ricon San Juan kiilaa jenkkicityjen ohi pahisten temmellyskenttänä. Siellä viaton sivullinen päätyy maaliksi jopa sairaalassa.

Vuonna 2019 valmistunut Trauma Center on yhden tähden elokuva. Se on katsojallekin silkka painajainen, joka ei tunnu loppuvan sitten millään. Ostopoliisit ovat sadistisia ääliöitä, lääkärit idiootteja ja vain Bruce Willisin etsivä Wakes tuntuu suht oikeustoimikelpoiselta. Willis saakin paljon ruutuaikaa, mutta tulos hämmentää.

Välillä Willis paasaa haavoitetulle puujalkakannustusta ja seuraavassa kuvassa selittää tapahtumia katsojalle, joka koomautui kesken kaiken. Ei ihme. Tönkömpää ja ennalta-arvattavampaa toimintaa toisaalta tunkee joka tuutista.

Varsinaisen pääosan hoitaa australialainen Nicky Whelan. Hän on alkuaetelmassa kahvilan tarjoilija, jonka vastuulla kiukuttelee murrosikäinen pikkusisko. Nurkkaan ajettuna naisesta pullahtaa ulos naarasrambo, joka paikkaa haavansa ilman puudutusta, loihtii defibrilaattorista aseen ja purkaa lopulta kaiken kökköilyn patouttamat turhautumat tappavalla teholla.

Trauma Center esitetään nyt Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa. Luvassa on kaksi lähetystä Subilla:

  • La 28.01.2023 klo 21.00
  • Ke 01.02.2023 klo 23.20

Katso traileri alta.

Arvio: Matti Komulainen

Lisää luettavaa