Epäilyksiä seksiorjista, kuolleita eläimiä ja housuun kakkaamista – Tiesitkö näitä synkkiä ja hämmentäviä asioita Steven Seagalista?

Steven Seagalin kaapista löytyy luurankoja.

Code of Honor.

Vuosien varrella Seagal on ollut monenlaisten syytösten ja kohujen keskellä. Kokosimme alle toimintatähdestä synkkiä ja hämmentäviä asioita.

Katujen laki -elokuvan kuvauksissa neljä tuotannossa työskennellyttä naista erosi, koska Seagal toistuvasti ahdisteli heitä seksuaalisesti.

– Vuonna 2010 Seagal palkkasi avustajakseen 23-vuotiaan mallin, joka järkyttyi näkemistään asioista ensimmäisenä työpäivänään. Seagalilla kuulemma oli kaksi venäläistä naista palveluksessaan, joiden tehtävänä oli huolehtia toimintatähden kaikista tarpeista kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Avustajan mukaan Seagal yritti kolme kertaa lähennellä häntä, joten hän haastoi tämän oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä ja syytti tätä seksiorjien pitämisestä. Asia sovittiin oikeussalien ulkopuolella.

Steven Seagal: Lawman -nimisessä tosi-tv-ohjelmassa Seagal toimi poliisin avustajana. Yhdessä jaksossa Seagalilla ja poliisilla lähti mopo kunnolla käsistä. Poliisien SWAT-tiimi ja Seagal menivät suorittamaan kotietsintää kukkotaistelujen pitäjänä epäillyn miehen kotiin. Jostain syystä Seagal sai ajaa epäillyn etuseinästä tankilla läpi, kun SWAT-tiimi tuli taloon sisälle. Sekopäisen operaation aikana kuoli koiranpentu. Tämän lisäksi epäillyn 115 kanaa eutanisoitiin paikalla, vaikka kukkotaistelujen pitämisestä ei ollut todisteita.

– Playboy-malli ja näyttelijä Jenny McCarthy kävi koe-esiintymässä Kaappaus raiteilla -elokuvaa varten. Seagal vaati koe-esiintymisessä, että McCarthyn täytyy ottaa vaatteensa pois, koska kyseessä oli seksikäs rooli. McCarthy kieltäytyi, mutta Seagal vain väitti vastaan. Tilanne päättyi McCarthyn poistumiseen paikalta. Seagal lähti hänen peräänsä ja vaati, ettei tämä kertoisi tapauksesta kenellekään.

– Seagal tunnetaan hankalana ja itseään täynnä olevana tyyppinä, joka tykkää kehua itseään ja omia taitojaan. Toimintatähden kukkoilu kohtasi kuitenkin nolon lopun, kun hän tapasi judomestari Gene LeBellin. Seagal väitti, ettei kukaan pysty kuristusotteen avulla samaan häntä tajuttomaksi, joten LeBell otti hänet kuristusotteeseen. Pian Seagal oli tajuton, ja sitten hän kakkasi housuunsa.

Lähteet: Vice, Uproxx, Mixed Martial Arts

Aiheeseen liittyvät jutut