Espanjalaisohjaaja lupaa tekevänsä ”halvimman Godzilla-elokuvan koskaan”

27.9.2014 18:55

Timecrimes-elokuvallaan tunnetuksi tullut ja tuoreimpana ohjauksenaan Open Windows -jännärin tehnyt Nacho Vigalondo aikoo seurata Guillermo Del Toron ja Gareth Edwardsin jalanjälkiä ja iskeä näppinsä suuriin hirviöihin.

Mutta ohjaaja on vakuuttunut, että suuret hirviöt eivät vaadi suuria budjetteja. Vigalondo sanoo tekevänsä oman kaiju-elokuvansa niin halvalla kuin mahdollista, mikä tarkoittaa sitä, että ohjaaja aikoo lähteä vanhan koulukunnan ”mies hirviöpuvussa” -tyylillä liikkeelle. Ohjaaja itse sanoo Film Dividerin haastattelussa seuraavaa:

”Siitä tulee halvin Godzilla-elokuva koskaan, lupaan sen. Se tulee olemaan vakava Godzilla-elokuva, mutta minulla on idea, joka tekee siitä niin halvan, että tunnette olonne petetyksi. En halua paljastaa liikaa, mutta kirjoitin elokuvan niin, että on täysin rehellistä ja loogista tehdä puku-Godzilla tuhoamassa kaupunkeja, pienoismalleja, koko ajan.”

Vigalondo sanoo myös haluavansa olla itse se puvussa heiluva mies, joka tuhoaa kaikki nämä pienoismallit. Ohjaaja on jo ilmoittanut hirviöelokuvan olevan tämän seuraava projekti, joten voimme jäädä odottelemaan, millainen on espanjalaisohjaajan vastaus miljoonia maksaneille blockbuster-hirviöille.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa