”Et ole tarpeeksi komea” – Spider-Man-tähti jäi ikävästi vaille pääroolia Narnia-elokuvassa

Hollywoodin tylympiä puolia tämä tämmöinen.

Tuore Golden Globe -voittaja Andrew Garfield on muistellut aikaansa ennen nousuaan Hollywoodin kunnolliseen tunnettuvuuteen. Hän paljastaa edenneensä loppusuoralle toisen Narnia-elokuvan roolitusprosessissa, mutta hävisi kuitenkin lopulta nimikkohahmo prinssi Kaspianin osan ulkonäkönsä vuoksi.

Garfield muistelee tahtoneensa epätoivoisesti saada roolin itselleen, koska ajatteli sen sinkauttavan hänen uransa kunnolliseen nousukiitoon. Osaan päädyttiin kuitenkin valitsemaan Ben Barnes, joka tunnetaan nykyisin myös rooleistaan Westworld– ja Shadow and Bone -sarjoissa.

”Valinta oli meidän kahden välillä ja muistan tahtoneeni saada roolin pakkomielteisesti. — Kun tivasin asiaa tarpeeksi agentiltani, hän murtui vihdoin ja paljasti, että ’heidän mielestään et ole tarpeeksi hyvännäköinen, Andrew.’”

Garfield ei kuitenkaan ole katkera tästä lopputulemasta, vaan ylistää Barnesia komeaksi sekä lahjakkaaksi mieheksi, joka teki upean roolisuorituksen kyseisessä fantasiaelokuvassa. Hän itse päätyi etenemään tämän prosessin jälkeen mm. Boy A, The Social Network sekä The Amazing Spider-Man -elokuvien pariin.

Sunnuntaina järjestetyssä pienimuotoisessa Golden Globes -tilaisuudessa Garfieldille myönnettiin parhaan miespääosan palkinto suorituksestaan Netflixin Tick, Tick… Boom! -elokuvassa. Hän on aikaisemmin saanut myös arvostetut Tony- sekä BAFTA-pystit ja onpa hän ollut parhaan miespääosan ehdokkaana Oscareissakin. Viime viikkoina herran nimi on noussut myös kovasti tapetille ennätyksiä rikkovan Spider-Man: No Way Homen tiimoilta.

Alla Narnian tarinat: Prinssi Kaspian traileri.

YouTube video

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut