Ewan McGregor sai sedältään kamalan neuvon ennen Star Wars -pestiään – ainakin varmasti fanien mielestä

Ei uskonut setäänsä.

Kaikki eivät ehkä tiedäkään, että Ewan McGregorin setä Denis Lawson näytteli alkuperäisissä Star Wars -elokuvissa. Hän esitti Wedge Antilles -nimistä taistelulentäjää, josta tuli monien fanien ihastelema hahmo.

Hänellä ei ilmeisesti ole pelkästään lämpimät muistot kokemuksestaan. McGregorin mukaan Lawson ei osannut suhtautua fanien ihailuun.

– Kun vanhempani veivät minut katsomaan ensimmäistä kertaa elokuvateatteriin Star Warsia nähdäkseni setäni valkokankaalla – mutta se oli myös Star Wars – se räjäytti tajuntani. Setäni oli aina hyvin vähättelevä sitä kohtaan, sillä hän teki muutaman viikon töitä istuen pahvisessa avaruusaluksessa. Ja silti hänellä oli massiivinen määrä faneja. Se tavallaan ärsytti häntä, McGregor paljasti.

Lawson koittikin taivutella McGregorin jättämään Star Wars -roolinsa tekemättä.

– Hän oli yksi niistä ihmisistä, joka sanoi: ”Älä tee sitä, älä tee sitä, älä tee sitä.” Ja mitä lähempänä se oli, sitä enemmän halusin tehdä sen. Olen todella iloinen, että tein, koska oli niin mielenkiintoista olla osa sitä, McGregor sanoi.

Setänsä neuvoista piittaamatta McGregor nähtiin kolmessa Star Wars -elokuvassa. Hän uusii roolinsa tulevaisuudessa Disney Plus -suoratoistopalvelun Obi-Wan Kenobi -tv-sarjassa. Se nähtäneen ensi vuonna.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät jutut