Ezra Miller on taas häiritsevien uutisten keskellä: uhkasi äitiä ja 12-vuotiasta tytärtä aseella, on myös karkuteillä groomaamansa teinitytön kanssa

Millerin elämä muuttuu koko ajan sakeammaksi ja sakeammaksi.

17.6.2022 17:02

DC- ja Harry Potter -tähti Ezra Miller on ollut lähiaikoina todella negatiivisten uutisten keskellä. Nyt häntä syytetään taas kahdesta uudesta melko häiriintyneestä teosta.

Eräs nainen ja hänen 12-vuotias tyttärensä ovat hankkineet lähestymiskiellon Millerille, koska Miller kävi melkein heidän kimppuunsa kulttuurisesta omimisesta ja rastafiarianismin alkuperästä aiheutuneen väittelyn takia viime helmikuussa.

Miller oli väitellyt äidin kanssa Parcheesi-nimisestä lautapelistä. Hän väitti sen olevan juuriltaan rastafarialainen. Miller tulistui lopulta raivon partaalle ja avasi takkinsa, jonka alla näkyi käsiase. Hänellä oli myös yllään luotiliivi.

Toinen, tuoreempi tapaus liittyy nyt 18-vuotiaaseen nuoreen naiseen, joka on karannut Millerin kanssa teille tietymättömille. Naisen äiti väittää Millerin groomanneen tyttöä 12-vuotiaasta lähtien alkoholilla, huumeilla sekä henkisesti että fyysisesti hyväksikäyttäen.

Viranomaiset etsivät tyttöä, jotta hänet saataisiin suojaan, vaikka Miller julkaisikin Instagramissa kryptisen viestin, jonka perusteella kaikki vaikuttaisi olevan hyvin. Viesti on kuitenkin hyvin sekava.

Miller julkaisi samaan aikaan erilaisia meemejä, jotka liittyvät DC:n Flash-hahmoon, jota Miller näyttelee tulevassa The Flash -elokuvassa. Viesteissä luki muun muassa ”Ette voi koskea minuun, koska olen toisessa universumissa” sekä ”Tämä on viesti toisesta universumista”.

JoBlo-sivustolla on näitä nyt jo poistettuja someviestejä.

Lisää luettavaa