Fanit käärmeissään: The Walking Dead -yllätys pilalla

Sarjan käsikirjoittajan lupaukset pettivät?

2.12.2021 16:01

The Walking Dead -sarjaa käsikirjoittava ja sen showrunnerina toimiva Scott M. Gimble riemastutti monet sarjan fanit, kun hän suitsutti tulevaa ohjelmaa. Gimble jakoi sosiaalisessa mediassa AMC-kanavan Talking Dead -show’n julkaisun, jossa kerrottiin seuraavan Talking Dead -jakson vieraista. Zombie-sodan ympärille kietoutuneen kauhusarjan sisältöä ruotivaan keskusteluohjelmaan oli tulossa yllätysnimi.

Tätä yllätystä luonnehdittiin etukäteen sanoilla uskomaton ja ISO. Hehkutus, ja se tosiasia, että ohjelman vieraina on nyt myös kaksi näyttelijää (Lennie James & Pollyanna McIntosh), saivat monet fanit tekemään omia päätelmiä mystisestä vieraasta. Vaikutti jopa varmalta, että se olisi Andrew Lincoln, jonka esittämällä Rick Grimesillä on erityinen side Jamesin ja McIntoshin näyttelemiin hahmoihin The Walking Deadissa.

Gimble veti kuitenkin eilen maton innostuneen Rick Grimes -fanikunnan alta. Näin hän kommentoi alkuperäisen viestinsä saamaa reaktiota Twitterissä:

– Nähtävästi tämä pikkuisen paisui. Asia on iso, mutta se ei koske Rick Grimesia. Pahoittelemme, että jotkin seikat vievät aikaa – tämä tiedotus on kuitenkin jotain, mikä on ollut tuloillaan pitkään. KIITOS, että olette olleet mukana tällä matkalla […], me pyrimme tekemään juttuja, jotka tuovat teille jännitystä, herättämään kiinnostuksenne ja saamaan teidät tuntemaan – teemme kovasti töitä, ettemme pettäisi teitä. […] Sunnuntain uutiset ovat massiivisia ja tärkeitä [The Walking Dead -maailmassa].

 

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa