Paramount Plus -suoratoistopalvelun uusi vetonaula perustuu suosittuun nettisarjaan

Ensimmäinen kausi sisältää kymmenen jaksoa.

Komediasarja Flatbush Misdemeanors saa ensi-iltansa 1. kesäkuuta Paramount Plus-suoratoistopalvelussa.

Koomikoiden Kevin Ison ja Dan Perlmanin luoman ja käsikirjoittaman sarjan kymmenen jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun yksi kerrallaan viikoittain.

Flatbush Misdemeanors on Paramount Plussan ensimmäinen eksklusiivinen Showtime-ensi-ilta Paramountlla. Suoratoistopalvelu tarjoaa jatkossa kaikki Showtimen uudet tuotannot yksinoikeudella.

Flatbush Misdemeanors seuraa Kevinin ja Danin hahmojen haastavaa sopeutumista uuteen elämään Brooklynin levottomalla Flatbushin alueella. Kaksi pitkäaikaista ystävää pyrkivät pääsemään elämässään eteenpäin ja löytämään oikeita ihmisiä ympärilleen.

Sarja perustuu nousevien koomikoiden Perlamin ja Ison ohjaamiin ja tähdittämiin lyhyiden jaksojen nettisarjaan.

”Kolme vuotta sitten aloitimme keskenämme tekemään sarjaa nollabudjetilla. Nyt unelmamme käy vihdoin toteen. Olemme hyvin kiitollisia koko Showtimen tuotantotiimille, että saimme yhdessä tehtyä sarjan, joka kuvaa hauskalla, erottuvalla ja erityisellä tavalla rakastamamme naapuruston elämää”, Perlman kertoo tiedotteessa.

”Rehellisesti sanottuna, olen kuitenkin vain tyytyväinen, että voin muuttaa rakennukseen, jossa tavaroitani ei varasteta”, Iso jatkaa.

Katso sarjan traileri alta.

YouTube video