Yksi Frasier-suosikkihahmo on joukosta poissa – Kelsey Grammer kertoo, miksi tulevassa sarjassa ei nähdä suosikkinäyttelijää

Harmillista Frasier-faneille.

27.11.2022 16:01

Indie Wire uutisoi, että yksi suosikkihahmo on joukosta poissa, kun Frasier nähdään rebootattuna SkyShowtimella. Sarjan tuotanto alkaa ensi vuonna.

Tohtori Frasier Cranen veli Niles Crane ei palaa tulevassa sarjassa. Syy on siinä, että näyttelijä David Hyde Pierce ei halunnut tulla mukaan. Niles Crane oli fanisuosikki, joka varasti monta kohtausta aina saapuessaan niihin.

”Yritimme jonkin aikaa saada kasaan kaikki alkuperäiset näyttelijät. David päätti, että ei olut kiinnostunut toistamaan Nilesin hahmon esittämistä”, Kelsey Grammer kertoo.

”Hauskalla tavalla se vei meidät kuitenkin uusille raiteille, mitä alunperin halusimmekin tehdä, Frasierin kolmannen näytöksen. Tämä on täysin uusi elämä hänelle.”

Frasieria ei siis nähdä Bostonissa tai Seattlessa. Joukosta poissa on myös Frasierin isää näytellyt John Mahoney, joka kuoli. ”Käsittelemme sitä sarjassa varmasti”, Grammer kertoo. Alkuperäinen Frasier-sarja nähtiin vuosina 1993–2004, yhdentoista kauden ajan.

Juttua muokattu 28.11.2022 klo 20.02: Paramount Plus -suoratoistopalvelun nimi muutettu SkyShowtimeksi.

Lisää luettavaa