Frasier-tähti päivitti kuulumisia komediahitin jatkosta

Ysärisarjan paluuta on kaivattu.

29.8.2021 21:32

Lähes 40 Emmy-palkintoa tuonut ja suuren fanikunnan edelleen rakastama Frasier päättyi 11 kauden jälkeen vuonna 2004, mutta sarjan elvyttämisestä on käyty keskusteluja. Suositun komediasarjan piti seurata Will & Gracen ja Roseannen askelmerkkejä ja jatkua tutuin näyttelijöin jo viime vuonna, mutta toistaiseksi seattlelainen radiopsykiatri on pysynyt vaiti.

Sarjan nimiroolissa nähty Kelsey Grammer on kertonut, missä tilanteessa Paramount+-palveluun suunniteltu Frasierin paluu nyt on. Hän on jo aiemmin todennut, että jatkon lähtökohdat ovat hyvin selvillä: Frasier ei enää asu Seattlessa. Miekkonen on pyrkinyt elämässään eteenpäin, joskaan esim. rakkauselämässään hän ei ole edistynyt. Käsikirjoituksen kanssa ei siis ilmeisesti olla jumissa, mutta:

– Käymme neuvotteluja kaikkien kanssa. Haluamme kaikki [tutut näyttelijät] takaisin – se on unelmani, Grammer summaa.

Grammerin mukaan vaihtoehtoisia ratkaisuja on toki mietitty. Niiden edelle menee silti ajatus siitä, että David Hyde Piercen neuroottinen Niles, Jane Leevesin mutkaton Daphne ja Peri Gilpinin topakka Roz nähtäisiin Frasierin rinnalla myös jatkossa. Nilesin ja Frasierin eläköitynyttä poliisi-isää näytellyt John Mahoney kuoli vuonna 2018, eikä näyttelijän korvaamisesta ole tiedotettu.

 

Lähde: Comingsoon.net

Lisää luettavaa