Rakastetun tv-sarja Frasierin jatko varmistui – mutta palaavatko muut näyttelijät?

Sarja oli suosittu myös Suomessa.

5.10.2022 10:20

Tohtori Frasier Cranen paluusta on ollut jo pitkään vihiä, ja nyt se on  virallista ja varmistettua. Frasier tekee paluunsa suoratoistopalvelun kautta.

Sarjan päätähti Kelsey Grammer kertoi suunnitelmista jo ennen pandemiaa. Grammerin lisäksi ei ole varmaa, ketkä kaikki sarjan näyttelijät ovat palaamassa.

Nykyisten tietojen perusteella sarja tulee sijoittumaan johonkin uuteen kaupunkiin, ja Grammerin seurana ovat uudet näyttelijät. Vuonna 2021 Grammer kuitenkin toivoi, että tuttuja näyttelijöitä palaisi sarjaan.

IGN kertoo, etteivät Niles (David Hyde Pierce), Daphne (Jane Leeves) ja Roz (Peri Gilpin) ole ainakaan vakiokasvoja. Frasier Cranen isää näytellyt John Mahoney puolestaan menehtyi vuonna 2018.

Frasier-sarja sai aikoinaan kipinänsä, kun Grammer näytteli tohtori Frasier Cranea Cheers-sarjassa. Hahmo osoittautui niin suosituksi, että hän sai oman spin-off-sarjan Cheersin päättymisen jälkeen.

Chris Harris ja Joe Cristalli käsikirjoittavat uuden sarjan ja ovat mukana päätuottajina yhdessä Grammerin, Tom Russon ja Jordan McMahonin kanssa. Myös CBS Studios on tuottajana yhdessä Grammerin oman tuotantoyhtiön Grammnet NH:n kanssa.

Sarja saapuu jossain vaiheessa Paramount Plussaan. Aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Lue myös: Muistatko House-sarjan kaunokaisen Lisa Edelsteinin, 56? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Uproxx, IGN

Lisää luettavaa