Warner Bros. kuoppasi lähes valmiin Batgirl-elokuvansa – Micheal Keatonin paluu Batmaniksi jääkin vain fanien haaveeksi

Tässäpä yllättävä ja harmillinen käänne.

3.8.2022 02:15

Jo vuodesta 2017 lähtien kehitteillä ollut Batgirl-elokuva ei tulekaan uusimpien tietojen mukaan näkemään päivänvaloa. Warner Brosin oli tarkoitus julkaista kyseinen DC-toiminta HBO Max -alkuperäistuotoksena mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana.

Syyksi elokuvan äkilliselle kuoppaamiselle kerrotaan testiyleisöjen kovin nuivat reaktiot heille näytettyyn materiaaliin. Tämä ei ole kovin ihanteellinen tilanne, kun elokuvan budjetti on lähteiden mukaan kivunnut tuotannon varrella mahdollisesti jo jopa yli 100 miljoonaan dollariin. Kyseessä vaikuttaisi näin ollen olevan yksi elokuvahistorian kalleimmista tuotantojen totaalisista hylkäämisistä.

Lisäksi WB on ollut viime aikoina kytköksissä erinäisiin negatiivissävytteisiin tilanteisiin esimerkiksi flopanneen Dumbledoren salaisuudet -elokuvansa, erinäisiin ongelmiin alati ajautuvan The Flash -tähtensä Ezra Millerin sekä sotkuisen Depp-Heard-oikeusjupakan tiimoilta. Yhtiö tahtoo selvästi nyt siis välttää lisätappioita niin paljon kuin mahdollista ja on päättänyt pistää pillinsä pussiin jo ennen Batgirlin viimeistelyä sekä ensi-iltaa – eli ennen laajempaa kritiikkitulvaa.

”He eivät usko, että todella kehnoa Batgirliä voisi mitenkään saada anteeksi.”

Batgirl ehti jo saada kuvauksensa purkkiin aiemmin tänä vuonna. Siinä Leslie Gracen (In the Heights) oli määrä vetää lepakkoviitta ylleen ja suojella Gothamia Brendan Frasierin esittämältä pyromaani-pahikselta, Fireflyltä. Myös itse Micheal Keatonin oli tarkoitus uusia 80- ja 90-luvun roolinsa Batmanina sen puitteissa.

Elokuvan ovat ohjanneet Bad Boys for Life -tekijät, Adil El Arbi sekä Bilall Fallah, ja sen käsikirjoituksen on laatinut Christina Hodson (Birds of Prey).

Lähde: New York Post

Lisää luettavaa