Peacemakerin jälkeen: Myös toinen Batman-pahis saa hillittömän kuuloisen sarjan

DC-pahikset kohtaavat tilannekomedioiden klassikon?

28.4.2022 09:00

James Gunnin hervoton Peacemaker on saamassa seuraa taas yhdestä komediallisesta DC-sarjasta. Suoratoistopalvelu HBO Maxin valikoimiin suunnitellaan nyt uutuussarjaa Batman-pahis Leijamiehen eli Kite Manin ympärille.

Vaikka Leijamies ei ole DC-sarjakuvien ilkimyksistä kuuluisimpia, on hahmolla ikää jo yli 60 vuotta. Leijoihin liittyvin asein varustautunut superroisto liitää ruutuihin nyt Noonan’s-nimisen uutuussarjan myötä. Sitä on luonnehdittu etukäteen klassisen Terveydeksi-tilannekomedian (Cheers) tapaiseksi. 1980-luvulla naurattanut klassikko muistetaan myös Kelsey Grammerin tulkitseman Frasierin synnyinsarjana.

Uutuuden nimessä mainittu Noonan’s on Leijamiehen ja tämän yhteistyökumppanin hankkima gothamlainen baari, jonka asiakkaina pyörii joukko muita pahamaineisia hahmoja. Toisin kuin Peacemaker, Noonan’s toteutetaan animaationa.

10 jakson mittaisella aloituskaudella Leijamiehen alkuperäisäänenä kuullaan Matt Obergia, joka on lainannut hahmolle ääntään myös Harley Quinn -sarjassa (2019-2020). Myös uutuuden tuottajat ovat tuttuja Harley Quinnin taustalta: Justin Halpern, Patrick Schumacker ja Dean Lorey.

 

Lähteet: Variety, SlashFilm, Comingsoon.net

Lisää luettavaa