Freddie Mercury -leffasta ulos potkittu ohjaaja oikeuteen väitetystä raiskauksesta – miesuhri oli tekoaikaan vasta 17-vuotias

Bryan Singerin ohjaaman Bohemian Rhapsodyn kuvaukset ovat olleet sekasotku. Freddie Mercurya näyttelevä Rami Malek otti ilmeisesti ohjaajan kanssa yhteen usein, ja lopulta Singer jätti menemättä elokuvan kuvauksiin.

Kuten jo kulisseissa on huhuiltu, potkujen syy oli ilmeisesti aivan muualla kuin Singerin ”perhettä kohdanneessa sairastapauksessa”. Singer on haastettu oikeuteen tekoaikaan 17-vuotiaan Cesar Sanchez-Guzmanin raiskauksesta.

Cesar väittää raiskauksen tapahtuneen vuonna 2003 Lester Watersin omistamalla jahdilla.

Väitteen mukaan Singer houkutteli Cesarin huoneeseensa ja vaati häneltä oraaliseksiä. Cesar kertoo, että tämän jälkeen Singer pakotti hänet oraali- ja anaaliseksiin, vaikka hän vastusteli voimakkaasti.

Cesar väittää myös, että Singer valehteli olevansa Hollywood-tuottaja, joka voi auttaa hänen uransa nousuun, ”kunhan Cesar ei kerro tapahtuneesta kenellekään”. Samalla hän uhkaili tuntevansa ihmisiä, jotka voivat tuhota Cesarin maineen.

Syytteen nosti sama lakimies, Jeff Herman, joka edusti Michael Egania. Egan syytti vuonna 2014 Singeriä ja monia muita Hollywoodin pomoja raiskauksesta, joka oli tapahtunut 15 vuotta aiemmin. Lopulta Egan myönsi valehdelleensa ja perui samalla syytteen. Hän sai kahden vuoden tuomion väärästä valasta eräässä toisessa tapauksessa.

Lähde: Pop Culture

Aiheeseen liittyvät jutut