Frendit-näyttelijöiltä koskettava julkaisu Matthew Perryn kuoleman johdosta

Perry, 54, löydettiin hukkuneena kotoaan.

31.10.2023 01:31

Frendit-sarjassa Chandler Bingiä näytellyt Matthew Perry löydettiin kuolleena 54-vuotiaana kodistaan Los Angelesissa viime lauantaina. Näyttelijä oli ilmeisesti hukkunut uima-altaaseensa.

Frendejä julkaistiin vuosina 1994-2004, ja siitä muodostui yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. Perryn hahmo oli yksi sarjan kuudesta päähenkilöstä.

Frendien viisi muuta näyttelijää, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ja David Schwimmer julkaisivat kuoleman johdosta tiedotteen, josta uutisoi muun muassa uutissivusto People.

”Olemme kaikki järkyttyneitä Matthew’n menetyksestä. Olimme enemmän kuin vain ystäviä. Olemme perhe. On niin paljon sanottavaa, mutta juuri nyt otamme hetken aikaa surra ja käsitellä tätä käsittämätöntä menetystä. Aikanaan kerromme lisää, kun pystymme siihen. Tällä hetkellä ajatuksemme ja rakkautemme ovat Mattyn perheen, hänen ystäviensä ja kaikkien niiden kanssa, jotka rakastivat häntä kaikkialla maailmassa.”

Perryn kuolema on koskettanut ympäri maailmaa. Viime vuonna julkaistiin näyttelijän omaelämäkerta Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu.

Lisää luettavaa