Frendit-tähden riutunut olemus säikäytti fanit – Terveys- ja päihdeongelmista kärsinyt näyttelijä kuvattiin julkisuudessa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen

Tähti on kärsinyt riippuvuuksista ja mielenterveysongelmista.

Frendit-tähti Matthew Perry on ollut kadonneena julkisuuden valokeilasta jo vuosia. Pienempiä projekteja ja teatteria on ollut, mutta isommista Hollywood-projekteista Perry on ollut ulkopuolella.

Nyt Perry on kuvattu ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, kun hän vaelteli New Yorkin kaduilla avustajansa kanssa homssuisen näköisenä likaisessa t-paidassa. Perryn kynnet olivat pitkät ja kynnenaluset likaiset ja hänen poskessaan oli outo jälki. Mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsinyt Perry tviittasi aiemmin tänä vuonna, että hänet heitettiin terapiasessiosta ulos.

1997 Perry oli ensimmäisen kerran vieroituksessa kipulääkeaddiktionsa vuoksi. Vuonna 2001 kipulääkkeiden, alkoholin ja amfetamiinin takia. Viime vuonna Perry vietti kolme kuukautta sairaalassa operaation vuoksi, kun hänen suolistonsa seinämässä havaittiin reikä. Katso kuvat riutuneesta Perrystä News.comin sivuilta tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvät jutut