Gal Gadot näyttelee yhtä elokuvahistorian seksikkäimmistä tähdistä

Minisarja tekeillä.

22.6.2020 01:36

Wonder Woman -tähti Gal Gadot nähdään tulevaisuudessa myös pienempien ruutujen roolissa. Gadot on kiinnitetty minisarjaan, jonka aiheena on toinen kuuluisa valkokankaiden kaunotar, Hedy Lamarr (1914 – 2000).

Gadot’n uudesta roolista tiedotettiin ensimmäisen kerran jo kuukausia sitten, mutta sarjan tekemiseen on mahtunut mutkia. Showtime-yhtiö luopui sarjan tekemisestä pitkän kehittelyn jälkeen. Tänä keväänä sarja sai uuden kodin Applelta, joka myös julkaisee sen suoratoistopalvelussaan.

Kahdeksanosainen sarja on Gadot’n itsensä tuottama ja sen konsultteina toimivat Hedy Lamarrin lapset. Lamarrin tarina on kiehtova – näyttelijätär pakeni puolisoineen Itävallasta ennen toista maailmansotaa ja päätyi lopulta Yhdysvaltoihin jatkamaan uraansa englanniksi. Glamouria hehkunut tähti oli sota-aikana myös aivan toisenlaisissa tehtävissä, kehittämässä teknologiaa, jonka ansiosta nykypäivänä monissa kodeissa käytetään lähiverkkoja.

Keksijänä Lamarr tuli laajemmin tunnetuksi kuitenkin vasta myöhemmin, sillä pitkälti hänen julkisuuskuvaansa ja Hollywood-roolejaan määritteli vuonna 1933 valmistunut kohuleffa Hurmio. Elokuva jopa kiellettiin Yhdysvalloissa, koska siinä nähtiin nuori nainen (Lamarr) kokemassa orgasmi.

Lähteet: Vanity Fair, Indiewire

Lisää luettavaa