Game of Thrones -näyttelijätär mukaan Tim Burtonin Addams Family -sarjaan!

Sarjasta on kehkeytymässä varsin nimekäs tapaus.

Netflix on työstämässä Wednesday-nimellä kulkevaa spin-off kauhusarjaa suositun kauhukomediaklassikon, Addams Familyn, pohjalta. Sarjan ohjaajaksi on kiinnitetty Tim Burton (Saksikäsi Edward, Sleepy Hollow, Corpse Bride, Liisa Ihmemaassa) ja uusimpana isomman luokan nimenä mukaan projektiin liittyy Game of Thronesin Brienne of Tarthina tunnetuksi tullut Gwendoline Christie.

Emmy-ehdokas Christie tulee näyttelemään sarjassa Nevermore akatemian rehtoria, jolla ei ole kaikista lämpimimmät välit uusimman oppilaansa Wednesday Addamsin äitiin, Morticiaan. Christie vaihtaa siis Seitsemän Valtakunnan ritariutensa kauhuakatemian maailmaan.

Wednesdayn muissa päärooleissa tullaan näkemään mm. Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams) ja Jenna Ortega (Wednesday Addams). Christien roolihahmon nimi on julkistuksen mukaan Larissa Weems. Burtonille sarja tulee olemaan hänen ensimmäinen televisiopuolen ohjaustyönsä.

Sarjan kuvaukset käynnistyivät tällä viikolla, mutta vielä ei ole varmaa milloin Wednesday tulee saamaan ensi-iltansa suoratoistopalvelun kirjastossa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut