Game of Thrones -tähti oli pettynyt hahmonsa paluusta

Sisältää spoilereita Game of Thronesin viidennestä ja kuudennesta kaudesta!

HBO:n jättisuositun Game of Thronesin viides kausi jätti ilmaan kysymyksen, jota pohdittiin ahkerasti mediassa ja kulmakuppiloissa: kuoliko Kit Haringtonin esittämä Jon Snow oikeasti?

Kuudes kausi vastasi kysymykseen tietenkin hyvin nopeasti, ja kuten olettaa saattaa, oli vastaus ei. Harington itse oli omien sanojensa mukaan pettynyt tapaan, jolla tämän hahmo tuotiin takaisin.

”Tiesin herääväni henkiin, mutta en tiennyt, tulenko takaisin muuttuneena ihmisenä, pahiksena. Joten en voinut suunnitella mitään etukäteen, mikä oli vaikeaa. Sitten sain käsikset, ja sain tietää hahmon tulevan takaisin omana itsenään, Jon Snow’na, jonka kaikki tuntevat. Mikä oli aluksi pettymys. Mutta se on vähän hienovaraisempaa”, Harington sanoo.

”Hän tietää nyt, mitä on rajan toisella puolella, mitä monet eivät tiedä, eikä kukaan meidän maailmassamme tiedä – hän tietää, ettei ole kuoleman jälkeistä elämää. Se on asia, joka hiljaa ajaa häntä ja hänen tekemisiään eteenpäin”, näyttelijä kertoo The Wrapille.

Kuudes kausi herätti uuden vahvan epäilyksen koskien Jon Snow’n perimää, mutta Haringon ei halua lähteä spekuloimaan asiaa vielä.

”Jos sanon, mikä teoriani on, niin jotkut ottavat sen varmuutena, koska esitän sitä hahmoa”, Harington sanoo. ”Veikkailu ei muutenkaan auta hahmon esittämistä, koska hän ei liiemmin ajattele koko asiaa. Jos hän saa tietää jossain vaiheessa, mitä toivon, tulee siitä kiehtova hetki näytellä.”

Game of Thrones palaa ruutuun ensi kesänä toiseksi viimeisen kauden myötä.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut