Game of Thronesin Carice van Houten (Melisandre) alastonkohtauksistaan: nänni on kammotus, mutta aseet ovat ok

Hollantilainen Carice van Houten tunnetaan nykyään erityisen hyvin HBO:n Game of Thronesin Melisandrena, punaisena papittarena – eikä vähiten alastonkohtaustensa ansiosta.

Van Houten antoi pitkähkön haastattelun Entertainment Weeklylle, jossa hän puhuu muun muassa alastomuudesta ja Game of Thronesin muista hahmoista.

”Hahmoni käyttää seksualisuuttaan aseena. Minulla on vahvat mielipiteet alastomuudesta. Se on todella omituista, että voit näyttää aseita, ja muita pahuuksia, mutta kun televisiossa nähdään nänni, niin kaikki ovat ”Voi pyhä sylvi! Nänni näkyi teeveessä!”. Se on todella kummallista,” näyttelijätär ihmettelee.

”Varsinkin hollantilaisille tällainen ajatusmalli on omituinen, sillä me olemme niin tottuneita alastomuuteen. Emme edes ole kovin seksuaalinen kansa. Ajattelemme alastomuudesta eri tavalla,” van Houten kertoo, kun haastattelija kysyy hänen mietteitään Game of Thronesiin kohdistuneista seksismisyytteistä.

Voit lukea koko haastattelun Entertainment Weeklyn sivuilta. Se on aikalailla spoilerivapaa, jos vain on seurannut sarjaa aktiivisesti.

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut