Game of Thronesissa Gendryä näyttelevä Joe Dempsie: ”Hahmoni ajattelee Aryaa silloin tällöin”

Kaikki eivät välttämättä enää muistaneet koko seppää.

20.8.2017 00:01

Ne fanit, jotka vielä muistivat kyseisen Gendryn olemassaolon, olivat varmasti innoissaan nähdessään hänet viime jaksossa. Hänen äitinsä itse asiassa epäili, että tekijätkin olivat jo unohtaneet Gendryn ja pyysi poikaansa Joe Dempsietä lähettämään sähköpostia sarjan vetäjälle David Benioffille.

Dempsie kuitenkin luotti siihen, etteivät tekijät sentään ole häntä unohtaneet. Nettikansa myös piti miehen aina silloin tällöin mielessä lukuisilla hauskoilla meemeillään, joista kerroimme täällä: Episodi.

– Kun olin ollut Irlannissa noin 10 minuuttia (palatessaan sarjan kuvauksiin), joku otti jo minusta kuvan Belfastin lentokentällä. 24 tunnin sisään kuva oli jo kiertänyt internetissä. Joku oli vielä photoshopannut minut kantamaan airoa, Dempsie kertoi hauskasta kokemuksestaan.

Gendry ja Arya ystävystyivät ja jakoivat paljon ruutuaikaa sarjan kolmannella kaudella. Dempsieltä kinuttiinkin vastausta siihen, tapahtuuko Aryan ja Gendryn välillä jälleennäkeminen.

– Kauden kolme tapahtunut ovat kovettaneet häntä (Gendryä) hiukan, tehneet hänestä vähemmän naiivin. Tämä mielessä pitäen, hän rakastaisi nähdä Aryan uudelleen. Gendry aistii, että hän on hyväsydäminen sielu, Dempsie kertoi.

– En sanoisi, että hän on muistelee Aryaa kaiholla, koska itsensä täytyy kovettaa ja hyväksyä se, että ihmiset katoavat elämästäsi. Olen kuitenkin varma, että hän ajattelee Aryaa aina silloin tällöin ja miettii miten hän pärjää. Ja onko hän yliviivannut lisää nimiä siltä listalta, Dempsie jatkoi.

Lähde: Mashable

Lisää luettavaa