George Clooney joutui käsirysyyn ohjaajan kanssa – tuottaja paljasti mitä tapahtui

Käämit paloivat.

23.12.2016 08:33

The Hollywood Reporter valitsi vuoden elokuvatuottajaksi Charles Rovenin, jonka takataskusta löytyy leffoja kuten Batman v Superman ja Suicide Squad. Lehden haastattelussa Rovenilta kysyttiin myös aikoinaan sattuneesta välikohtauksesta Kolme kuningasta -elokuvassa.

George Clooney työskenteli tuolloin vielä Teho-osastossa, kun hän teki samaan aikaan Kolme kuningasta -elokuvaa. Clooneyn työviikot olivat kiireen vuoksi seitsenpäiväisiä, joka vaikutti hänen huolellisuuteensa. Myös elokuvan ohjaaja David O. Russell oli paineen alla studion taholta, jolla oli vaatimuksia budjettikurin ja kuvausten keston suhteen.

– Meillä oli George, jolla oli vaikeuksia muistaa repliikkejään seitsenpäiväisten työviikkojensa vuoksi. Sitten meillä oli myös David, joka oli jäljessä aikataulusta. Olimme keskellä elokuvan huippukohdan kuvauksia. Helikoptereita, räjähdyksiä, tulitusta. Se oli kaaosta, hulluutta, Roven kuvaili.

– George näki Davidin puhuvan taustanäyttelijöille, ja tilanne näytti siltä, että David huusi heille. George juoksi paikalle ja täräytti: ”Sanoin sinulle kusipää, että jos aiot kiusata jotakuta, kiusaa minua.” David vastasi: ”Mikset kuule muistaisi helvetin repliikkejäsi edes joskus?” Boom! He kävivät kiinni toisiinsa. Vedin Georgen pois tilanteesta ja tilanne selvisi sillä, Roven jatkoi.

George Clooney sanoi myöhemmin kysyttäessä työskentelisikö tämä uudestaan Russellin kanssa, että ”elämä on liian lyhyt.” Lisäksi hän kuvaili elokuvan kuvauksia ”hirveimmäksi kokemukseksi elämässään.” Toisaalta hän arvosti Russellin taitoja ja toivoi hänelle Oscar-palkintoa.

Kolme kuningasta sai ensi-iltansa vuonna 1999. Se kertoo neljästä Yhdysvaltain sotilaasta, jotka päättävät tehdä kultaryöstön Persianlahden sodan jälkimainingeissa.

Lähde: The Hollywood Reporter, Moviefone

Lisää luettavaa