George Clooney paljasti asioita julkisuuden kiroista: ”En valita, mutta tällaiseksi on maailma mennyt”

Hollywood-tähti ja kavereidensa jekuttaja (lisää siitä täällä) George Clooney avautui jonkin verran Fusion-lehden haastattelussa, minkälaista on elää julkisuuden valokeilassa ja siitä, miten ihmiset nykyään käyttäytyvät tavatessaan julkisuuden henkilön.

Ei liene yllätys, että kun ihmiset huomaavat George Clooneyn, he lähestyvät häntä, mutta sen sijaan, että sanoisivat ”päivää” tai kättelisivät, he alkavatkin nykyajan tyyliin kuvaamaan häntä.

Clooney kertoi eräästä sattumuksesta Barack Obaman kanssa, kun he olivat varainkeruutapahtumassa. Ihmiset piirittivät heitä jatkuvasti ottaen kuvia ja videota.

– Voit sanoa kuvanneesi Yhdysvaltain presidenttiä, mutta et voi sanoa tavanneesi häntä, Clooney huomautti.

– En valita, mutta tällaiseksi maailma on mennyt. Sanonpahan vain, että on harmi mitä olemme menettämässä.

Clooney sanoi haastattelussa myös, että on parempi, että julkisuuden henkilöt eivät ole julkisuudessa 24/7, jonka takia Clooney ei käytäkään Twitteriä, Facebookia tai Instagramia.

– Vaikka pyydätkin rahaa ihmisiltä elokuvasi katsomisesta, heidän ei silti tarvitse tietää koko ajan jokaista ajatustasi. Minusta täytyy säilyä jonkinlainen mysteerinen elementti, Clooney sanoi loppukaneetiksi.

Clooney on niin ikään aiemmin kertonut, että ei halua kantaa mukanaan laitetta, johon saatat kirjoittaa muutaman paukun jälkeen mielestäsi vitsin ja aamulla herätessäsi huomaat, että urasi on mennyttä.

Kuva: Tomorrowland

Lähde: Fusion

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut