George Lucas on nähnyt uuden Star Warsin – mikä on tuomio?

George Lucas on avoimesti puhunut siitä, miten tarjosi Disneylle tarinoita uusia Star Wars -elokuvia varten, mutta jättäytyi koko hommasta pois, kun ne eivät studiolle kelvanneet.

Eroprosessin aikana Lucas on myös sanonut, että ihmiset eivät ymmärrä, mistä Star Warsissa on kysymys, sillä monet keskittyvät Tähtien sodan isän mielestä avaruusaluksiin ja seikkailuun perheongelmia käsittelevän saippuaoopperan sijaan.

Lucas aikoo kuitenkin osallistua Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ensi-iltoihin Lontoossa ja Los Angelesissa. Lucasfilmin johtajan Kathleen Kennedyn mukaan Lucas on myös nähnyt uusimman Star Warsin ja ”todella piti siitä.”

Kennedyn mukaan vahvasti kuudessa aikaisemmassa Star Wars -elokuvassa vaikuttaneen Lucasin on ollut vaikea päästää irti sarjastaan.

”Jos olen jotain oppinut Georgelta, niin sen, ettei hän ikinä pidättele tippaakaan. Hänen sataprosenttinen osallistumisensa on täysin hänestä itsestään kiinni, eikä hän voi tehdä sitä, jos ei voi olla vastuussa kaikesta”, Kennedy sanoo THR:lle.The Force Awakensiä ei monille ole etukäteen esitelty, sillä edes Han Solo -elokuvan ohjaajat Phil Lord ja Chris Miller tai Star Wars: Episode IX:n ohjaava Colin Trevorrow eivät vielä elokuvaa ole nähneet. Episode VIII:n ohjaaja Rian Johnson ja Rogue Onen ohjaaja Gareth Edwards ovat nähneet elokuvasta ainoastaan keskeneräisen version, kun taas Harrison Ford, Steven Spielberg ja Disneyn johtoporras on saanut kunnian katsella valmiin teoksen.(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut