George R.R. Martin on saanut tarpeekseen Game of Thrones -fanien valittamisesta

14.6.2015 11:20

Tulen ja jään laulu -kirjasarjan luoja George R.R. Martin on saanut tarpeekseen Game of Thrones -fanien valituksista. Martinin kirjoihin perustuva HBO:n supersuosittu Game of Thrones -sarja on viidennellä tuotantokaudellaan herättänyt faneissa vahvoja reaktioita.

Spoilerivaroitus! Seuraavaksi paljastuksia tuoreiden jaksojen tapahtumista. Uusissa jaksoissa nähtiin mm. raiskauskohtaus ja yhden hahmon kuolema, jotka ovat aiheuttaneet närkästystä. Näistä kohtauksista järkyttyneet fanit ovat jättäneet paljon kommentteja Martinin blogiin ja lähettäneet hänelle paljon sähköposteja sarjan tapahtumista, mikä on alkanut kirjailijaa vihastuttamaan. Nyt Martin pyytää, että sarjan fanit lopettavat kohutuista kohtauksista valittamisen.

Kirjailija sanoo valituksista näin: ”En halua enää keskustella kohua herättäneistä kohtauksista, enkä halua keskustelun kohtauksista valtaavan blogiani ja nettisivuani. Pyydän, että lopetatte sähköpostin lähettämisen ja kommentoimisen asiasta. Kohtauksista voitte keskustella muualla, mutta ette täällä.”

Martin myös muistuttaa, että ainut asia jota hän voi täysin kontrolloida on Tulen ja jään laulu -kirjojen sisältö.

Lähde: The Wrap
(Episodi/LV)

Lisää luettavaa