George R. R. Martin selittelee uuden Game of Thrones -sarjan hämmentävää nimeä

Ei ollutkaan hyvä ajatus.

17.4.2023 10:30

Monta uutta Game of Thrones -sarjaa on kehitteillä, mutta niistä erityisesti yksi on herättänyt huomiota viime aikoina. Pitkällä ja erikoista toistoa sisältävällä työotsikolla paiskattu A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight on ennakkotietojen mukaan jälleen yksi esiosa Game of Thronesille.

Kirjailija George R. R. Martin on mukana myös tämän sarjan tuotannossa. Hänen mukaansa kyse ei ole varsinaisesti kuitenkaan aivan uudesta projektista. Samaa sarjaa on aiemmin kehitelty mm. nimellä Tales of Dunk and Egg. Se pohjaa Martinilta vuonna 2015 julkaistuun pienoisnovellikokoelmaan, jossa seikkailevat ser Duncan ja hänen aseenkantajanaan toimiva Aegon Targaryen. Miksi sarjan nimi päivitettiin pidempään muotoon – Martinilla on siihen selitys.

– Rakastan Dunkia ja rakastan Eggiä ja tiedän fanien kutsuvan kokoelmaani Dunkin ja Eggin tarinoiksi, mutta on miljoonia ihmisiä, jotka eivät niitä tunne ja nimen pitää kiinnostaa myös heitä. Jos ei näitä hahmoja tunne, Dunk & Eggissä on sama klangi kuin [esim.] Beavis & Buttheadilla. Ei niin. Me haluamme nimeen ritarin. Ritarius ja ritaristo ovat keskeisiä näiden tarinoiden teemoissa, Martin toteaa.

 

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa