Ghostbusters 3 ei olekaan kolmas osa – uusi käsikirjoittaja aloittaa kaiken alusta

9.10.2014 21:03

Paul Feigin ohjaksiin päätynyt Ghostbusters 3 sai juuri uuden käsikirjoittajan matkaansa. Feigin ohjaaman The Heat -komediankin käsikirjoittanut Katie Dippold saa vaikean tehtävän tuoda rakastettu Haamujengi takaisin, mutta tarkoitus ei ole edes yrittää jatkaa kahden edellisen tiellä.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Feig on ilmoittanut, että ensimmäisessä palaverissaan Sonyn kanssa oli selvää, ettei oikein kukaan ohjaaja halunnut tarttua uuteen Ghostbustersiin, koska sarja oli niin rakastettu. Feig oli itsekin vastahkoinen, kunnes keksi, että unohtaisi koko ajatuksen jatko-osasta, aloittaisi kaiken alusta ja tekisi päähenkilöistä naissankareita.

Ohjaaja sanoo, että uudessa elokuvassa eletään New Yorkissa, jossa mitään haamuja ei ole koskaan nähtykään, eikä uusi elokuva liity mitenkään aiempiin osiin. Feig myöntää rakastavansa syntytarinoita, ja haluaa uuden Haamujengin teknologian olevan vielä siistimpää kuin aiemmissa elokuvissa. Elokuvan on tarkoitus tapahtua meidän maailmassamme ja olla myös oikeasti pelottava.

Ja jos henkeen ja vereen kolmatta Ghostbustersia puolustava Dan Aykroyd haluaa yhä olla elokuvassa mukana, on hänen esitettävä jotain muuta hahmoa kuin haamuja jahtaavaa Raymond Stantzia – vanhat jengiläiset eivät ole tervetulleita uuteen maailmaan.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa