Hämmentävää: Playboyssa poseerannut yllätysvieras Star Trek: Picardin kolmoskaudella

Tutun hahmon paluu.

28.8.2022 15:01

Star Trek: Picardin kolmas ja viimeinen kausi on ennakkotietojen mukaan pullollaan vanhoja fanisuosikkeja. Viinitilansa rauhasta takaisin tositoimiin lähteneen entisen avaruuslaivakapteenin (Patrick Stewart) uusissa seikkailuissa on jo nähty mm. John de Lancien ilkikurinen jumalahahmo Q ja Picardin entinen ykkösupseeri William Riker (Jonathan Frakes). Päätöskaudella luvassa on lisää Rikeriä, mutta mukana ovat myös Star Trek: The Next Generationin (1987-1994) monet muut tutut kasvot.

Pitkään vierailijalistaan kuuluvat mm. teknikkokyky Geordi La Forge (LeVar Burton), klingon Worf (Michael Dorn), tohtori Beverly Crusher (Gates McFadden, kuvassa vas.), empaatikko Deanna Troi (Marina Sirtis, kuvassa kesk.) ja suuren osan elämästään kyborgina viettänyt Seven (Jeri Ryan, Star Trek: Voyager). Alkuperäisistä The Next Generation -hahmoista Picardin elämään tekee paluun yllättäen myös Tasha Yar.

Luutnantti Yaria näytellyt Denise Crosby (kuvassa oik.) on vahvistanut olevansa mukana kolmannella kaudella. Tieto on hämmentävä, sillä aikoinaan myös Playboyn sivuilla poseerannut Crosby jätti Yarin roolin varsinaisesti jo Star Trek: The Next Generationin alkutaipaleella. Samalla Yar menetti henkensä.

Nyt 64-vuotias näyttelijä on kiusoitellut fanikuntaa toteamalla, ettei hän kerro, kuinka Tasha Yar nähdään Picardin kolmoskaudella. Vasta ensi vuoden puolella Paramount+:lle saapuvan kauden yllätys voi olla mitä tahansa digitaalisesti nuorennetusta Tasha Yarin hologrammiversiosta toisella aikajanalla leppoisasti vanhenneeseen Yariin.

 

Lähde: Collider

Lisää luettavaa