Harry Potter -kollegat Rowlingista Radcliffeen muistelevat Michael Gambonia: ”Hän jakoi likaisen huumorintajunsa kanssani”

Hienoa näyttelijää muistellaan.

28.9.2023 23:20

Variety kokosi yhteen Harry Potter -kollegojen muisteloita edesmenneestä Michael Gambonista. Gambon näytteli Dumbledorea Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvasta lähtien.

Daniel Radcliffe sanoo, että Gambonin kanssa oli etuoikeus työskennellä. ”Maailmasta tuli huomattavasti vähemmän hauska. Hänen valtavista kyvyistään huolimatta, muistan parhaiten kuinka hauskaa hänellä oli työtään tehdessä. Hän oli hupsu ja hillitön. Hän rakasti työtään, mutta ei koskaan antanut sen määritellä itseään. Hän oli loistava tarinan ja vitsin kertoja ja hänen kykynsä sumentaa toden ja epätoden raja journalisteille puhuessaan tarkoitti, että hän oli yksi viihdyttävimmistä ihmisistä, kenet voisi toivoa tekemään haastatteluja kanssaan”, Radcliffe sanoi.

Rupert Grint kirjoitti Instagram-tililleen, että Gambon toi lämpöä ja ilkikurisuutta kuvauksiin. ”Hänestä tuli roolimallini ilon ja elämän erikoisuuksien löytämisessä.”

J.K. Rowling kutsui Gambonia hienoksi mieheksi ja upeaksi näyttelijäksi. ”Rakastin hänen kanssaan työskentelyä, ei vain Pottereissa, mutta myös The Casual Vacancy -sarjassa.”

Jason Isaacs puolestaan kirjoitti: ”Jännittävintä Potter-elokuvissa olemisessa oli se, että hän tiesi nimeni ja jakoi pelottoman, likaisen huumorintajunsa kanssani.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Rupert Grint (@rupertgrint) jakama julkaisu

 

Lisää luettavaa